سازههای فولادی سبک(LSF) و مزیتهای استفاده از آن
سازههای فولادی سبک(LSF) و مزیتهای استفاده از آن
LSF چیست؟
LSF (سازه فولادی سبک) یک متد ساخت و ساز مدرن و کارآمد است که از قطعات فولادی سبک وزن و در عین حال قوی برای ایجاد چارچوبهای ساختمانی بادوام و کم مصرف استفاده میکند. از مزایای آن می توان به سرعت ساخت و ساز سریع، انعطاف پذیری در طراحی، استحکام، دوام، بهره وری انرژی و پایداری اشاره کرد. همه این مزایا LSF را به گزینه ای محبوب برای پروژه های مختلف ساختمانی تبدیل کرده است. در اینجا قصد داریم شما را با مزایا استفاده از LSF بیشتر آشنا کنیم.
مزایا استفاده از LSF
افزایش سرعت ساخت و ساز
استفاده از LSF به دلیل سرعت بالای ساخت آن بسیار مورد توجه است. از طریق مونتاژ کارآمد قطعات فولادی پیش ساخته در محل پروژه ، زمان و هزینههای ساخت و ساز به طرز چشم گیری کاهش مییابد. این امر استفاده از سازههای فولادی سبک (LSF) را برای پروژههایی با برنامه ریزیهای فشرده در بخشهای مسکونی، تجاری و صنعتی ایده آل میکند.
انعطاف پذیری در طراحی
تطبیق پذیری با طراحی یکی دیگر از مزایای سازههای فولادی سبک است. این سازهها را میتوان به راحتی برای قرار دادن طرحهای مختلف معماری، از جمله فضاهای با پلان باز، دهانههای بزرگ و سازههای منحنی شکل سفارشی کرد. معماران می توانند با توجه به حفظ یکپارچگی سازه، خلاقیت خود را آزاد کنند زیرا دست آنها در انتخاب انواع شکل و طرح برای سازه کاملا باز است.
کاهش مصرف انرژی
بهره وری بالای انرژی یکی از مزیتهای کلیدی ساختمانهای اسکلت فلزی سبک است. با ترکیب مواد عایق در بخشهای فولادی، انتقال حرارت به حداقل میرسد و در نتیجه عملکرد حرارتی بهبود یافته و مصرف انرژی کاهش مییابد. این امر منجر به کاهش هزینهها در طولانی مدت میشود.
پایداری و استحکام
سازههای اسکلت فولادی سبک در شرایط مختلف محیطی از جمله زلزله و طوفان عملکرد استثنایی از خود نشان میدهند.فولاد ماده ای با مقاومت بالا است که میتواند بارهای سنگین، نیروهای باد و فعالیتهای لرزه ای را تحمل کند. بخشهای فولادی گالوانیزه مورد استفاده در LSF مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارند و موجب طول عمر و کاهش نیازهای تعمیر و نگهداری میشوند. علاوه بر این، فولاد غیرقابل احتراق است و مقاومت ذاتی در برابر آتش را ایجاد میکند و خطر آسیب ناشی از آتش را به حداقل میرساند. طراحی و مهندسی مناسب این سازهها ، پایداری و ایمنی آنها را تضمین میکند، این سازهها طبق قوانین و مقررات ساختمانی که مخصوص هر کشور و منطقه است، اجرا میشوند.
مقرون به صرفه بودن
در حالی که هزینههای اولیه ممکن است در مقایسه با روشهای سنتی بیشتر باشد، استفاده از سازههای فولادی سبک مقرون به صرفه بودن را در طولانی مدت نشان میدهد. روند ساخت و ساز سریع، کاهش نیازهای تعمیر و نگهداری، و مدیریت کارآمد انرژی منجر به صرفه جویی قابل توجهی در هزینه در دراز مدت میشوند. عامل مهم دیگر در استفاده از سازههای فولادی سبک زیست سازگار بودن آنهاست. فولاد یک ماده قابل بازیافت است که سازگار با محیط زیست است. علاوه بر این، استفاده از LSF ضایعات را به حداقل میرساند و بهره وری منابع را بهینه میکند .